Őszülés, őszülés megállítása > Haj - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Őszülés, őszülés megállítása > 5 weboldal. Kategória leírása: Az őszülés okairól. Mit tehetünk az őszülés ellen? Vitaminnal az őszülés ellen. Tablettával az őszülés ellen. Minden ami őszülés!
Szponzorált linkek
Nem ajánlott kihúzni
http://egeszseg.origo.hu/cikk/0749/623482/20071208_oszules_hajszin_hajfestes ...

Az őszülés életünk előrehaladásával együtt járó, természetes és visszafordíthatatlan folyamat. Általában 40-50 éves kor között kezdődik, bár férfiak esetében ennél hamarabb is megjelenhet. Miért deresedik idővel mindenki halántéka? Tényleg meg lehet őszülni néhány óra alatt? Összegyűjtöttük azokat a tanácsokat, amelyek segítségével némileg késleltethető a fehér hajszálak megjelenése.

Nem ajánlott kihúzni
Haj – őszülés és hullás
http://www.multivitamins.sk/ttpharm/index.php?ID=2051

Korral csökken a melatonin szintje a testben és a haj elkezd őszülni.

Haj – őszülés és hullás
Fo - Ti Stop
http://www.multivitamins.sk/ttpharm/index.php?ID=1468

Táplálékkiegészítő őszülés ellen és a haj regenerálódásáért. A Fo - Ti gyökérkivonat őszülés ellen és hajhullás ellen ...

Fo - Ti Stop
Tablettával az őszülés ellen
http://eletmod.transindex.ro/?hir=924

Egy, a leukémia kezelésében használt gyógyszer visszaadhatja az ősz haj eredeti színét -- jelentette be szerdán egy Bordeaux-i orvoscsoport.

Tablettával az őszülés ellen
Ősz haj ellen Reparex hajtonik
http://oszules.hu

Nyerje vissza eredeti hajszínét a Reparex őszülés gátló tonikkal! A Reparex egy olyan színtelen hajápoló oldat ősz hajra, amely egyszerűen és feltűnés nélkül, lépésenként, mindössze 2-6 hét alatt visszaadja a természetes, fiatalos hajszínt. Egy természetes enzim segítségével átveszi a hajgyökér körüli sejtek feladatát, kivonja a melaninból az oxigént, melynek eredményeképpen a pigment megbarnulását, megfeketedését okozza. A Reparex őszülés gátló használata férfiak és hölgyek számára ugyanúgy történik.

Ősz haj ellen Reparex hajtonik
Hirdetések
Oldal leírása
haj.wyw.hu: Haj katalógus. Hajápolás, hajhullás, hajátültetés, hajpótlás, paróka, őszülés, hajfestés, korpásodás, kopaszodás, a haj betegségei, hajgyógyászat, termékek, samponok, frizurák, fodrászat.
Gyűjteményünkben 240 válogatott haj témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 240 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 23557