Hajhullás, hajhullás kezelése, foltos hajhullás > 2. oldal > Haj - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hajhullás, hajhullás kezelése, foltos hajhullás > 2. oldal > 18 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Hajhullás Szakértői Portálja
http://hajhullas.info.hu

Szeretne többet tudni a hajhullás, kopaszodás miértjeiről? Weboldalunk azért készült, hogy megfelelő tájékoztatást nyújtson a mindennapi emberek számára az hajritkulás betegségéről. A Hajhullás Szakértői Portálja emellett ismerteti a különböző típusokat is, az egészséges hajhullástól kezdve az örökletes hajhulláson át egészen a trakciós hajhullásig. Ha pedig valóban hatékony megoldást keres problémájára, ajánljuk figyelmébe a DR. IMMUN® HairWellness® Hajkúra Programot!

Hajhullás Szakértői Portálja
Miben keresendők a hajhullás okai?
http://www.hairclinic.hu/hajhullas-okai.html

A nagy arányú hajhullás egyik kiváltója a hajgyökeret körülvevő szövetek megkeményedése lehet. Azoknál, akiknek ezek a szövetek rugalmatlanná válnak, a hajhullás tünetei jelentkezhetnek. A hajhullás okai másutt is keresendők - mint pl. a fogyókúra, a táplálkozás hosszú egyoldalúsága, a kevés vitamin, zaklatott életmód, egyes betegségek, gyógyszerek vagy a terhességhez és a menopauzhoz köthető hormonális változások is. A Hairclinic weblapján bővebben is elolvashatóak hajhullási okok.

Miben keresendők a hajhullás okai?
Medohair hajápoló szett hajhullásra
http://www.medohair.hu

A Medohair hajápoló szett egy speciálisan kifejlesztett sampont és egy tonikot tartalmaz. A hét gyógynövény kivonatának és koffeinnek köszönhetően a Medohair ideális feltételeket teremt a hajnövekedéshez: megállítja a hajszálak elvékonyodását, revitalizálja a hajszálakat, rendszeres használatával a haj visszanyeri szépségét és az erős, rugalmas szálak dús hatást biztosítanak. Az oldalunkon található termékismertető filmből mindent megtudhat a Medohair hajápoló szettről, és megismerheti azok véleményét, akik már kipróbálták. Ezen kívül fontos információkat is olvashat arról, hogy milyen okai lehetnek a hajhullásnak, és hogy mit tehet ellene. Oldalunkon megrendelheti a Medohair termékcsalád tagjait.

Medohair hajápoló szett hajhullásra
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
haj.wyw.hu: Haj katalógus. Hajápolás, hajhullás, hajátültetés, hajpótlás, paróka, őszülés, hajfestés, korpásodás, kopaszodás, a haj betegségei, hajgyógyászat, termékek, samponok, frizurák, fodrászat.
Gyűjteményünkben 240 válogatott haj témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 240 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 23505