Hajhullás, hajhullás kezelése, foltos hajhullás > Haj - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hajhullás, hajhullás kezelése, foltos hajhullás > 18 weboldal. Kategória leírása: Mitől keletkezik a hajhullás? Mi a hatásos hajhullás ellen? A hajhullás leggyakoribb okai. Minden ami hajhullás!
Szponzorált linkek
Hajhullás okai
http://hajbeultetes.hu/hajhullas.html

A hajhullás. A hajhullás típusai. A hajhullás okai. Kopaszodás. A haj működése, növekedése, életciklusa.

Hajhullás okai
Állítsd meg a hajhullást
http://www.aesthetica.hu/hu/kezeleseink/noknek/hajhullas_kezeles?utm_source= ...

Nem csak férfiaknál, hanem nőknél is nagyon gyakran jelentkező probléma a hajhullás, hajritkulás, amelynek számtalan oka lehet, a végeredménye azonban mindenkinél egy: az önértékelés csökkenése. Ezért fontos még a probléma kezdetén, időben cselekedni, hiszen egy korai beavatkozás megállíthatja vagy akár vissza is fordíthatja a folyamatot. A mezoterápia lényege a vitaminok és kiválasztott hatóanyagok célzott alkalmazása a sejtregeneráció érdekében. Az eljárás segítségével műtéti beavatkozás nélkül, látványos és tartós eredmények érhetőek el a hajas fejbőrön.

Állítsd meg a hajhullást
Tincs, ami nincs
http://www.vital.hu/themes/health/skin5.htm

A kopaszodás a közhiedelemmel ellentétben nem civilizációs ártalom. Az egykor lobogó sörényû ifjak közel egyharmada már az emberi civilizáció hajnalán is erõsen gyérült hajjal lett tagja a Vének Tanácsának. Az erõsen kopaszodó férfiak aránya ma is mintegy 30%-os.

Tincs, ami nincs
Hajhullás - Bőrgyógyászat
http://www.medconnexus.hu/borgyogyaszat/hajhullas.html

A hajhullás vagy alopecia férfiaknál és nőknél egyaránt súlyos lelki problémákat okozhat.

Hajhullás - Bőrgyógyászat
Hajhullás InforMed
http://www.informed.hu/betegsegek/pfa/hajhullas/

Hajhullás InforMed orvosi, egészségügyi, életmód és wellness portál.

Hajhullás InforMed
Hajhullás típusai
http://www.prohair.hu/?p=HajhullasTipusai

Az Alopécia egy orvosi szakszó, amely kopaszodást vagy hajhullást jelent. Az Alopécia nem egy bizonyos fajta hajhullás, mivel minden hajhullást alopéciának nevezünk. A szó latin eredetű, de visszavezethető az „alopekia” görög szóra, amelynek eredete az alopek, s a jelentése „róka”

Hajhullás típusai
Hajhullás
http://www.hazipatika.com/articles/Hajhullas?aid=20020104145123

Mindenkinek hullik a haja. Nem csak akkor, ha gyerekek csimpaszkodnak bele, vagy kíméletlenül cibáljuk a fésűvel. A természetes és kóros hajhullás, ill. a kopaszodás közötti különbség megértéséhez érdemes megismerni a haj életciklusát.

Hajhullás
Tavaszi hajhullás
http://www.informed.hu/eletmod/ideal//?article_id=58937&prk=79683923

Hajunk esztétikai minősége rendkívül fontos, hiszen ha nem vagyunk elégedettek a frizuránkkal, s ettől rosszul érezzük magunkat, az megkeserítheti mindennapjainkat. Nem csoda, hogy a hajhullás komoly pszichés problémákat okozhat.

Tavaszi hajhullás
Tippek
http://www.wellnesshetvege.hu/index.d2?id=317&start=0&target=news

A született feleségek sztárjai adnak nekünk ma újabb tippeket.

Tippek
Hányféle hajhullás létezik?
http://www.vitaminkiraly.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Ite ...

Minden hajtípus közül a szőke a leggazdagabb, mintegy 140,000 hajszálat, a barna kb. 110,000 a vörös pedig hozzávetőleg 90,000 hajszálat tudhat magáénak. Egy hajszál átlag életkora 5-7 év; ezalatt kb. 70 cm-t nő, majd kihull.

Hányféle hajhullás létezik?
Hajhullás ellen a természet erejével
http://www.chuleevandevi.hu/

Ayurvedikus hajápoló szerek, melyek megoldást jelentenek hajhullásra, korai őszülésre, korpás, viszkető fejbőrre. Serkentik a haj sejtjeinek szaporodását (proliferáció), valamint a sötét pigmensek termelődését (melanogenezis).

Hajhullás ellen a természet erejével
Fenyeget a tincstelenség!
http://www.nlcafe.hu/szepuljunk/20050712/fenyeget_a_tincstelenseg_/

A hajhullás az egyik legrettegettebb hajbetegség. Ha nem teszünk ellene, a tét akár fejünk díszének fokozatos elvesztése is lehet. Ezért érdemes mindent elkövetnünk, hogy mielõbb orvosoljuk a fenyegetõ problémát.

Fenyeget a tincstelenség!
Rogaine a hajhullás ellen - vital-hair.hu
http://vital-hair.hu/

A Vital-Hair.hu webshop a Men's Rogaine foam magyarországi forgalmazója. Az amerikai Rogaine minoxidil az egyetlen klinikailag is igazolt DHT * blokkoló haj visszanövesztő készítmény. Ugyanúgy 5% minoxidilt tartalmaz , mint az extraerős folyadékos elődje , viszont nem folyik el , könnyen beszívódik és ott hat ahol kell. Elődjével ellentétben, nem tartalmaz propilén-glikolt (ami bőrirritációt okozott bizonyos esetekben.) Folyamatos használatával megáll a hajhullás és az elvesztett haj elkezd vissza nőni. * a DHT hormon a felelős a férfias tipusú hajhullásért,mert felhalmozódva elsorvasztja a hajhagymákat.

Rogaine a hajhullás ellen - vital-hair.hu
Hajhullás? Mane hajerősítő kozmetikai készítmény ritka hajra.
http://www.suruhajat.hu

Mane hajerősítő egy kozmetikai készítmény ritka és ritkuló hajra, hajhullásnál. Sűrű haj 30 másodperc alat

Hajhullás? Mane hajerősítő kozmetikai készítmény ritka hajra.
diffúz hajhullás
http://hajproblemak.hu/

A hajzuhatag igényei a XXI. században és a hajproblémák. A legtipikusabb hajproblémák típusai. A hajproblémák két nagy részre oszthatók legjellemzőbben, lehetnek szüleinktől öröklött hajlamok és szerzettek. A később szerzett tünetek, hajproblémák gyógyítása gyorsabb, mint az öröklött problémák kezelése. Hasonló fajtájú hajzuhatag baj több, mint egy kategóriába is besorolható, vannak, akiknél az szüleiktől öröklött panaszok miatt jelentkezik, és vannak, akiknél később szerzettnek sorolható be. Releváns példázat erre a hajproblémák egyik legjellemzőbb típusa a hajzuhatag kihullása. Sokunknál genetikai tünet, de szintén sokunknál a stressz vagy egy különleges életszakasz következménye.

diffúz hajhullás
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
haj.wyw.hu: Haj katalógus. Hajápolás, hajhullás, hajátültetés, hajpótlás, paróka, őszülés, hajfestés, korpásodás, kopaszodás, a haj betegségei, hajgyógyászat, termékek, samponok, frizurák, fodrászat.
Gyűjteményünkben 240 válogatott haj témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 240 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 23557