Hajátültetés, hajátültetés árak, hajbeültetés > 2. oldal > Haj - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hajátültetés, hajátültetés árak, hajbeültetés > 2. oldal > 25 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Doctor Hair Clinic - hajbeültetés kedvező áron
http://www.doctorhair.hu

Ha Ön is megoldást keres a kopaszodás okozta kellemetlenségekre, most itt a lehetőség, hogy valóra váltsa álmát, és újra dús haja lehessen. Elérhető áraival a Doctor Hair Clinic meghatározó szerepet tölt be a magyar piacon, ezzel is elősegítve azt a törekvést, hogy minél szélesebb körben elérhetővé váljon a hajbeültetés Magyarországon. Klinikánkon végzett műtéteink magas számának köszönhetően minden orvosunk magas óraszámú gyakorlattal rendelkezik. A Doctor Hair Clinic a legmodernebb Follicular Unit Extraction (FUE) eljárást alkalmazza a hajbeültetés során. Ez az egyedi hajbeültetési eljárás mindenkinek a rendelkezésére áll, hogy egy életre szóló megoldást találjon a kopaszodás okozta kellemetlenségekre. Hajbeültetés szuper kedvező áron FUE hajátültetési technológiával Szegeden, a Doctor Hair Clinic-nél.

Doctor Hair Clinic - hajbeültetés kedvező áron
Hajbeültetés és Hajgyógyászat Nőknek és Férfiaknak!
http://hajbeultetes.biz/

Hajbeültetés és hajgyógyászat nőknek és férfiaknak Magyarország 1. számú hajbeültetési klinikáján. Legyen újra egészséges és dús hajviselete!

Hajbeültetés és Hajgyógyászat Nőknek és Férfiaknak!
Hajbeültetés ProfueClinic
http://profueclinic.com/

Hajklinikánkon naponta több mint 4000 hajszálat ültetünk át, hogy ügyfeleinknek ne kelljen sokáig várniuk frizurájuk megfiatalodására. A hajbeültetés után néhány hónappal már újra erős és tartós hajkoronával büszkélkedhet Ön is.

Hajbeültetés ProfueClinic
Hajátültetés II
http://nice.mconet.biz/index.php?action=fullnews&id=137035&category=178&cate ...

A hajátültetés legkielégítőbb korszerű módszere a minimikrograftos eljárás.

Hajátültetés II
Driss Plasztika
http://www.fodrasz.net/hajatultetes/

A hajátültetés célja: Nők és férfiak esetében a kémiai kezelés, sérülés vagy egyéb ok miatt kihullott haj pótlása a fejbőrön műtéti eljárással.

Driss Plasztika
A Fue hajbeültetésről néhány szóban
http://alternativ-gyogyaszat.postr.hu/hajbeultetes-ferfiaknak-es-noknek

Az alternatív gyógyászati eszközöket és gyógymódokat bemutató blogban külön bejegyzés mutatja be a a Fue hajbeültetést, melynek során természetes módon, a paciens saját hajszálaival állítják vissza az esztétikus frizurát.

A Fue hajbeültetésről néhány szóban
Hajátültetés mikrograftokkal
http://www.szepsegbroker.hu/beavatkozas/hajatultetes_mikrograftokkal_20/

A hajritkulás és a kopaszodás formája, mértéke egyénileg igen eltérő mértékű és kiterjedésű. Mégis az ún. férfias típusú kopaszodás (androgén alopécia)a leggyakoribb, amikor a kopaszodás a halántéktájon két oldalt kezdődik el az elülső hajvonal hátrahúzódásával, majd a forgótáji hajhiánnyal lassan találkozik a fejtetőn. Nőknél is előfordulhat ilyen típusú kopaszodás, ami a fejtetőn négyszög alakú ritkulást eredményez. Sajnos az androgén hajhullást külsőleges készítményekkel nem lehet érdemben befolyásolni. Az egyetlen természetes és végleges kezelési lehetőség a hajhelyreállító plasztikai sebészeti beavatkozás, melynek jelenleg a legkorszerűbb formája a hajátültetés follikuláris egységekkel, un. mikrograftos módszer.

Hajátültetés mikrograftokkal
Hajbeültetés Budapesten PROFUE Módszerrel
http://hajbeultetesiklinika.hu/hajbeultetes/

Hajbeültetés Budapest belvárosában Új PROFUE Hajátültetési eljárással. Legyen újra dús és természetes hajkoronája.

Hajbeültetés Budapesten PROFUE Módszerrel
Hajbeültetés árak
http://hajbeultetesar.hu

Magyarország a külföldiek körében köztudottan népszerű a szolgáltatások kedvező árai miatt. Ahogyan a legtöbb esztétikai beavatkozás, úgy a hajbeültetés is jóval kedvezőbb hazánkban, mint a szomszédos országokban. Weboldalunk a hajbeültetés árakba kínál betekintést.

Hajbeültetés árak
Premium Hair - Dr. Pataki Gergely
https://premiumhajbeultetes.hu

Premium Hair Hajbeültetés Budapest, kellemes környezetben diszkréció. Magasan kvalifikált, sokéves nemzetközi tapasztalattal rendelkező orvosok várják Önt. A beavatkozások során az elérhető legmagasabb szakmai színvonalat biztosítjuk, megnyugtató és ideális körülményeket nyújtva. A Premium Hair Hajbeültetés Klinika Budapest gellérthegyi rendelője konzultációkra, és ambuláns beavatkozásokra nyújt lehetőséget

Premium Hair - Dr. Pataki Gergely
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
haj.wyw.hu: Haj katalógus. Hajápolás, hajhullás, hajátültetés, hajpótlás, paróka, őszülés, hajfestés, korpásodás, kopaszodás, a haj betegségei, hajgyógyászat, termékek, samponok, frizurák, fodrászat.
Gyűjteményünkben 240 válogatott haj témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 240 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 23505